Opinie


KoszykTwój koszyk

Koszyk jest pusty.



  Posimy o sugestie co mamy poprawić/zmienić !

  - aby serwis był przyjazny dla Ciebie

  - oceń nasz serwis

  - również opinie krytyczne

Dodaj swoją opinię:
treść:
autor:
email:
(nieobowiązkowy)


 
 

Nadesłane opinie

Grzegorz, 13-12-2018:
Super świetny sklep. Sprzedawca był bardzo pomocny, kontakt bezproblemowy. Dostałem części do mojego Seata, takie jakie chciałem i jestem cholernie zadowolony z zakupu.
Maciek, 14-11-2018:
Bardzo profesjonalna obsługa towar bardzo dobrze zapakowany szybki czas dostawy na pewno jeszcze zrobię tam wielokrotnie zakupy.


Odp.ADMIN:

Staramy się działać jak najbardziej profesjonalnie, towar zabezpieczamy do transportu w taki sposób by wyeliminować możliwość uszkodzenia części w transporcie , choć często wysyłamy części delikatne i kruche. Dziękujemy za zapewnienie o lojalności.
Pozdrawiamy!
Krzyś, 11-10-2018:
Profesjonalnie i szybko. Miła obsługa. Sklep jak zawsze godny polecenia!

ODP. ADMIN:
Bardzo dziękujemy za umieszczenie życzliwej opinii. Zapraszamy do kolejnych zakupów.

Pozdrawiamy.
Jan, 27-09-2018:
Od lat kupuję w tym sklepie, duży asortyment, korzystny ceny, dogodny sposób odbioru zamówień, bliska lokalizacja. Polecam.

ODP ADMIN:
Dziękujemy za długoletnia współpracę i sympatyczny wpis, obiecujemy nie obniżać standardów obsługi oraz stałe monitorowanie cen.
Pozdrawiamy załoga Seatczesci.
Olo, 21-06-2018:
Pełen profesjonalizm! Oby każdy sklep działał tak skutecznie i szybko jak Seatczesci!!


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za dobrą ocenę naszego sklepu. Staramy się aby było szybko i skutecznie, nasz cel to zadowoleni klienci.
zapraszamy znowu!
Muniek, 07-06-2018:
Profesjonalna obsługa. Polecam w 100 procentach. Zamówienie złożyłem w poniedziałek a przesyłka na miejscu była już w środę. Przedmioty najwyższej jakości i zgodne z opisem. Dziękuję za pomyślną transakcję.

ODP.ADMIN:
Dziękujemy, robimy wszystko by zasłużyć na miano profesjonalistów, i to klienci nas oceniają. Oferujemy części oryginalne jak i dobrej jakości zamienniki w dobrej cenie.

pozdrawiamy zapraszamy po raz kolejny do zakupów!
Maciek, 17-05-2018:
Profesjonalna obsługa. Kupujący jest informowany, na każdym etapie. Miło się dokonuje zakupu. Serdecznie pozdrawiam całą załogę.


ODP.ADMIN:
Staramy się aby zakupy były jak najbardziej ułatwione. Klient musi wiedzieć na jakim etapie jest realizacja zamówienia i kiedy spodziewać się przesyłki. dziękujemy za zamieszczenie dobrej opinii.
pozdrawiamy!
Roman 29.01 2018r., 29-01-2018:
Zakupiłem lusterko i listwę do seata,bardzo dobry kontakt telefoniczny i obsługa wspaniała.Tylko polecać.POLECAM.


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za polecenie naszego sklepu. O zakupach w znacznej mierze decyduje dobry kontakt i dobra obsługa klienta, dlatego kładziemy nacisk na te elementy by w przyszłości także zasłużyć na taką laurkę.

pozdrawiamy!
Jarek , 11-01-2018:
Sklep internetowy prosty w obsłudze, bogaty asortyment, ekspresowa realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam.


ODP.ADMIN:
Witam, sklep nie może być skomplikowany zakupy mogą być przyjemnością.
Pozdrawiamy, zapraszamy na kolejne w prostym w obsłudze sklepie seatczesci.pl !
Krystian, 09-11-2017:
Transakcję kupna części do mojego Seata zawarto telefonicznie po sprawdzeniu danych samochodu i doborze odpowiednich komponentów. Miła i kompetentna obsługa i fachowe doradztwo. Dostawa kurierem. Szybko i sprawnie. Polecam.


ODP.ADMIN:
Części dobieramy na podstawie katalogów fabrycznego wyposażenia Seata, to prawie całkowicie eliminuje możliwość pomyłki w doborze części.Zamówienie przyjmujemy z koszyka ,jednak można części zamawiać również telefonicznie.
Dziękujemy za pozytywny wpis pozdrawiamy!
Jarek, 28-09-2017:
Polecam; krótko, rzeczowo; terminowo i w przystępnych cenach.


ODP.ADMIN:
To klienci wymagają od nas rzeczowości i terminowości oraz dobrych cen. Staramy się na bieżąco monitorować rynek i mieć konkurencyjne ceny, działając sprawnie i konkretnie chcemy zatrzymać klientów w naszym sklepie.
Dziękujemy za polecenie sklepu seatczesci, pozdrawiamy serdecznie i zachęcamy do kolejnych zakupów.
Maciej, 23-08-2017:
Wszystko przebiega w ekspresowym tempie i na najwyższym poziomie. Polecam w 100%.


ODP.ADMIN:
Staramy się realizować zamówienia natychmiast,gdyż chcemy szanować czas i zaplanowane na termin naprawy Seata przez klientów.

Dziękujemy za budująca opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy!
Marcin, 02-08-2017:
Kontakt ze sklepem na wysokim poziomie, dostawa ekspresowa. Polecam ten sklep!

ODP.ADMIN:
Stawiamy na dobry kontakt z klientami to umila i usprawnia zakupy.
Dziękujemy za polecenie naszego sklepu.

pozdrawiam zapraszamy na kolejne zakupy!
Andrzej, 19-06-2017:
Błyskawiczna wysyłka, na drugi dzień od zamówienia części miałem już w domu. Polecam wszystkim, bo sam już korzystam od kilku lat.


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za pozytywną opinię. Części staramy się wysyłać jak najszybciej po otrzymaniu zamówienia. Zazwyczaj dostawa nie przekracza 24-48 godzin. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu.

pozdrawiam
Slash, 13-04-2017:
Zakupy szybkie i przyjemne. Częsci zgodne z opisem, który jest bardzo szczegółowy. W razie jakichkolwiek wątpliwości kontakt telefoniczny jest bardzo pomocny. Polecam


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za polecenie naszego sklepu. W razie niejasności zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub meilowego.

pozdrawiamy.
Krzysztof T., 27-03-2017:
Sklep godny polecenia. Już kolejny raz robię tu zakupy i muszę przyznać że nie zawiodłem się. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie!


ODP.ADMIN:
Bardzo dziękujemy za uznanie . Opinia od klienta który dokonuje kolejnych zakupów w naszym sklepie cieszy nas szczególnie.
pozdrawiamy.
Kalafior, 09-03-2017:
Polecam, świetna obsługa! Mój Seat od razu odżył, zakup jak najbardziej udany! :)


ODP.ADMIN:
dziękujemy za polecenie sklepu. Zapraszamy do kolejnych zakupów.
Alex, 14-02-2017:
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Seatczesci.pl. Ekstra szybka wysyłka - na drugi dzień po zakupach paczka już była u mnie. Wszystkie zamawiane do tej pory części do mojego Seata były bardzo wysokiej jakości. Przejrzysty układ strony www, bardzo przyjemne zakupy i dobry kontakt.


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za pozytywną opinię. Części wysyłamy
możliwie od razu po otrzymaniu zamówienia i wówczas przesyłka z reguły dociera do klienta już w dniu następnym.
Dbamy o to aby części były sprawdzonej jakości i w dobrej cenie.
Zapraszamy do kolejnych zakupów.
Pozdrawiamy.
Barti, 13-01-2017:
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w seatczesci. Wszystko przebiegło szybko i bez żadnych problemów. Polecam !


ODP.ADMIN:
Dziękujemy za dokonane zakupy i polecenie naszego sklepu. Staramy się działać sprawnie i wysyłać części niezwłocznie po otrzymaniu zamówienia.
Pozdrawiamy.
Radek, 13-10-2016:
Jestem mega zadowolony! Świetna informacja dla kupującego. Części dobrze zapakowane. Polecam każdemu!


ODPOWIEDŹ ADMIN:
Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie naszego sklepu. Systematycznie staramy się dostosowywać do rosnących wymagań naszych klientów. Pozdrawiamy i zapraszamy do kolejnych zakupów w naszej firmie.
Maciek, 27-09-2016:
Pełen pozytyw. Towar zgodny z zamówieniem. Realizacja błyskawiczna z wysyłką do Krakowa. Polecam


ODPOWIEDŹ ADMIN:
Dziękujemy za życzliwą opinię i polecenie naszego sklepu. Zapraszamy do kolejnych zakupów.
Zbyszek, 25-08-2016:
Wszystko jak najlepiej. Towar super ok i bardzo bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%!!!!


ODPOWIEDŹ ADMIN:
Bardzo dziękujemy za zakupy i polecenie naszego sklepu. Zapraszamy do kolejnych zakupów , uczynimy wszystko by dobra opinia została z nami na trwałe.
Pozdrawiamy!
Bartosz, 17-08-2016:
Sklep bardzo elastyczny w podejściu do klienta. Bardzo miła oraz pomocna obsługa. W sytuacjach awaryjnych - niezawodna. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Towar bardzo dokładnie sprawdzony przed wysyłką i zapakowany, zgodny z opisem. Polecam zdecydowanie!


ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za miły wpis. Sytuacje awaryjne staramy się sprawnie zażegnywać by nie przerodziły się w katastrofę. W przypadku wątpliwości rzecz staramy się szybko wyjaśnić.
Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie.
Andrzej, 04-08-2016:
Obsługa sklepu profesjonalna, szybka realizacja, części bardzo dobrze zapakowane

ODPOWIEDŹ ADMIN:
Dziękujemy za uznanie, zamówienia staramy się realizować sprawnie,aby oczekiwanie na przesyłkę nie kolidowało z zaplanowanym czasem naprawy.
Pozdrawiamy zapraszamy ponownie.
Macek, 04-08-2016:
Wszystko profesjonalnie, dostawa monitorowana natychmiastowa. Części zapakowane wzorowo najmniejszy detal owinięty. Wspaniały zakup i duży PLUS!


ODPOWIEDŹ ADMIN:
Dziękujemy za zakupy i zamieszczenie pozytywnej opinii. Bezpiecznie pakujemy części by docierały bez uszkodzeń.
Lechu, 10-03-2016:
Realizacja każdego z zamówień przebiegała każdorazowo bez zarzutu - dostawa kompletna, szybka, bardzo dobry kontakt emailowy i telefoniczny. Sklep i współpraca godne polecenia!!


ODPOWIEDŹ ADMIN:
dziękujemy za uznanie. Duży nacisk kładziemy na dobry kontakt z klientem aby unikać pomyłek i nieporozumień.
dziękujemy za zakupy pozdrawiamy.
Borsuk, 27-01-2016:
Klientem sklepu jestem od dawna i zdecydowanie go polecam. Błyskawicznie wysyłają porządnie zapakowany towar. Ceny bardzo przystępne. Na pewno jeszcze nie raz tam kupię.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za okazane zaufanie. Kolejne Pana zakupy w naszym sklepie bardzo nas cieszą i upewniają że przestrzeganie wyznaczonych standardów przysparza obustronnych korzyści. Pozdrawiamy.
Moniek, 19-10-2015:
Super sklep, bardzo dobrej jakości produkt i błyskawiczna wysyłka. Polecam!!

ODPOWIEDŹ ADMIN: Staramy się działać sprawnie i efektywnie. Jednakowo szanujemy czas klienta i swój. Stale dbamy o dobrą cenę i dobrą jakość produktów. Dziękujemy za polecenie sklepu.
Andrzej, 03-08-2015:
Bardzo dobry sklep, to już mój kolejny zakup i jestem zadowolony z szybkości realizacji i jakości towarów

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za wpis. Kolejne Pana zakupy w naszym sklepie są dla nas najlepszą pochwała. Pozdrawiamy.
tadeusz, 15-05-2015:
Polecam ten sklep z wielu powodów, a głównymi są: jakość i obsługa. Naprawdę warto tu kupować. Pozdrawiam

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za polecenie naszego sklepu. Staramy się by obsługa była jak najlepsza , na bieżąco monitorujemy jakość towaru i ceny. Pozdrawiamy.
Sylwek, 14-05-2015:
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep w 100%

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii. Permanentnie podnosimy sobie poprzeczkę by sprostać wymaganiom rynku i wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klienta.
Adam, 26-03-2015:
Bardzo sprawne i bezproblemowe zakupy. Na bieżąco człowiek dokładnie wie na jakim etapie jest zamówionych towar.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Zawsze informujemy na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Unikanie nieporozumień ułatwia nam prace a klientom upraszcza dokonanie zakupów. Dziękujemy za pozytywny wpis.
Andrzej, 18-03-2015:
Transakcja przeprowadzona szybko, świetnie, zgodnie z opisem czyli PROFESJONALNIE. Gorąco polecam zarówno produkty jak i sam sklep.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dokładamy wszelkich starań by współpraca z klientami była na wysokim poziomie. Dbamy o dobrą obsługę i dobrą jakość towaru. Dziękujemy za super opinię.
Grześ, 26-02-2015:
Polecam.`'*-.,_,.-*'`'*-."Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie! Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za przychylna opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do zakupów w naszym sklepie.
Robert, 26-01-2015:
Serdecznie polecam ten sklep, zamówienie identyczne jak na zdjęciach i w opisie. Zapewne jeszcze nie raz skorzystam z usługi seatczesci.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za uznanie. Zapewnienie o ponownym zakupie w naszym sklepie jest szczególnie miłe i przyjazne.
Michał, 08-01-2015:
Szybko i profesjonalnie. I co najważniejsze niskie ceny. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Polecam!

ODPOWIEDŹ ADMIN:Dziękujemy za wpis. Aby sprostać oczekiwaniom klientów na bieżąco kontrolujemy ceny i staramy się być konkurencyjni cenowo nie obniżając jednak jakości obsługi.
Maciej, 06-11-2014:
Rewelacja, błyskawiczny kontakt, szybka wysyłka towaru. Ja miałam problem i natychmiast otrzymałam pomoc od obsługi sklepu. POLECAM WSZYSTKIM!

ODPOWIEDŹ ADMIN: Chętnie służymy wsparciem i pomocą w zakresie doboru części , tak aby były wystarczające dla usunięcia zdiagnozowanej usterki. Dziękujemy za polecenie sklepu.
Jan B., 15-10-2014:
Jestem bardzo zadowolony z tej firmy, zamówienie zostało zrealizowane jak najbardziej poprawnie. Kontakt z obsługa jest na wysokim poziomie. Polecam.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za docenienie naszego wysiłku. Pozytywna ocena jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w koncentrowaniu się na oczekiwaniach odbiorcy.
Michał, 17-09-2014:
Bardzo, bardzo szybka przesyłka, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem na stronie - super! - Polecam sklep Seata.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Każda taka opinia motywuje nas do jeszcze większego wysiłku i podnoszenia standardów. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu.
Andrzej , 07-08-2014:
Bardzo szybka wysyłka co jest dla mnie ogromnie ważne, "pancernie" zapakowane części. Kontakt podczas zamówienia na +6, same przyjemności Nic dodać nic ująć - ŚWIETNY TEN SKLEP SEATA.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za opinię. Staramy się realizować zamówienia w maksymalnie szybki sposób ceniąc czas klienta. Paczki są odpowiednio zabezpieczone by towar w transporcie nie uległ uszkodzeniu.
Krzysztof T., 26-06-2014:
Polecam wszystkim sklep SEAT części. Profesjonalna, szybka obsługa klienta. Pełny pakiet informacji o przesyłce, niskie koszty przesyłki w stosunku do terminu realizacji. Produkt zgody z opisem.

ODPOWIEDŹ ADMIN: Dziękujemy za pochlebną opinie o naszym sklepie. Zależy nam na dobrej współpracy i cieszymy się gdy klient jest usatysfakcjonowany.
Zdzisław, 22-05-2014:
Jak zawsze wzorowo, profesjonalnie i ekspresowo zrealizowane zamówienie. Kupuję tu nie po raz pierwszy i dlatego polecam sklep oraz jego personel. Pozdrawiam.

ODP.ADMIN: Bardzo miło słyszeć takie opinie. Zapraszamy ponownie.
Adam , 09-05-2014:
W środę wieczorem zamówiłem towar. W piątek był już u mnie. Polecam wszystkim ten sklep. Przemiła obsługa (kontaktowałem się w wielu sprawach mailowo oraz telefonicznie i dostawałem natychmiast odpowiedź). Jestem BARDZO ZADOWOLONY

ODP.ADMIN: Dziękujemy za docenienie naszej pracy i za pochwałę. Zawsze służymy radą i pomocą dla naszych klientów. Zapraszamy ponownie.
Zbyszek, 29-04-2014:
Rewelacyjny czas reakcji od zamówienia do realizacji. Część jak najbardziej zgodna z opisem. Pozdrawiam Seat Części!
Waldemar K., 08-04-2014:
Pracuje w turystyce biznesowej i do częstych podróży po całym świecie potrzebuję sprawnego samochodu. W seatczęści mogę kupić materiały eksploatacyjne i części zamienne tanio i mam zawsze szybką dostawę i profesjonalna obsługę.

ODP.ADMIN: Cieszymy się z zadowolenia Klienta. Pozdrawiamy.
Arturo, 19-03-2014:
Świetny kontakt z biurem obsługi klienta, szybka przesyłka, a towar zapakowany jakby to była porcelanowa waza z epoki Ming, a nie część samochodowa!

ODP ADMIN:
Staramy się dobrze pakować i zabezpieczać towar by dotarł bezpiecznie do klienta.
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy
Krzyś, 11-03-2014:
Zaskoczony jestem szybkością realizacji zamówienia. Praktycznie z dnia na dzień. Zamawiałem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Super dostawa i super sklep. Dzięki!

ODP.ADMIN: Dziękujemy za wyrażenie swojej pozytywnej opinii. Mamy nadzieję że dzięki takiej opinii, naszemu profesjonalizmowi i expresowej realizacje zamówień przekonają do nas innych nie zdecydowanych Klientów. Pozdrawiamy i zapraszamy!
Bartek, 24-02-2014:
Seat części jako jedyny sklep posiadał do kupienia online część, którą potrzebowałam. Produkt zamówiłam późnym niedzielnym popołudniem a już we wtorek w godzinach przedpołudniowych miałam go u siebie :)

ODP ADMIN:
Ślicznie dziękujemy za opinie. Części eksploatacyjne staramy się mieć na miejscu, a pozostałe sprowadzamy na zamówienie.
Andrzej, 19-02-2014:
Jestem mile zaskoczony podejściem do klienta jak też szybkością i jakością dostawy. SUPER SKLEP.

ODP ADMIN
Szybko sprawnie i na drugi dzień. To nasza dewiza.
Dziękujemy za opinie.
Stefan, 03-02-2014:
Bardzo pomocny personel Seatczęści pomógł znaleźć mi właściwy sworzeń wahacza. Za 24 godziny był już u mnie.

ODP ADMIN:
Dziękujemy za uznanie. Pracujemy tak, aby każdy nasz klient mógł powiedzieć po prostu OK.
Wojtek, 20-01-2014:
Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka i dostawa (mimo że pocztą polską) już na drugi dzień, cześć do mojego Seata, którą zamówiłem - nie do znalezienia w żadnym sklepie stacjonarnym.

ODP ADMIN:
W takim razie będziemy tak "trzymać" -:) Miło mam że klient zadowolony. Widać że Poczta Polska też dobrze wywiązuje się ze swoich zadań. Pozdrawiamy.
Radek, 13-01-2014:
Bardzo miła i przyjazna pomoc telefoniczna. Dziś na rynku wielu jest sprzedających, ale nie wszyscy, niestety, podchodzą do sprawy tak profesjonalnie jak Seatczęści. Błyskawiczna wysyłka i szybka dostawa to wielkie ZADOWOLENIE dla klienta sklepu. Dodatkowo dobra nazwa sklepu, przez co łatwo was odnaleźć :)

ODP.ADMIN: Dziękujemy za wyrażenie swojej pozytywnej opinii. Mamy nadzieję że nasz profesjonalizm i expresowe realizacje zamówień przekonają do nas nie zdecydowanych Klientów. Pozdrawiamy i zapraszamy!
Witek, 12-06-2013:
Bardzo przejrzysty serwis - udało mi się bez problemów znaleźć po symbolu poszukiwaną część i ją szybko zamówić. Tak trzymać !

ODP ADMIN:
Dziękujemy za opinie. Będziemy dalej starać się by nasz serwis był przyjazny dla klientów.
Marek, 05-11-2011:
Bardzo ciekawa strona. Dzięki poradom udało mi się bezproblemowo wymienić cewkę zapłonową w moim Seacie Leonie.

ODP.ADMIN: Dziękujemy za podzielenie się opinią. Miło słyszeć, że nasze porady są przydatne dla klientów.
Pozdrawiamy!
MS, 07-04-2011:
Przydałoby się uaktualnić aktualności:)

ODP.ADMIN: Dziękujemy bardzo za tę opinię. Już są nowe aktualności, a w nich promocja na amortyzatory do Seata: Leona, Toledo, Ibizy oraz Cordoby. Pozdrawiamy!
JJ, 08-09-2009:
SUPER, ekstra stronka.
 
do góry | strona domowa
Wykonanie: newpoint.pl - dedykowane aplikacje internetowe: sklepy, systemy, hosting

Dane rejestrowe firmyrozwiń ⇓

Skoda Polmozbyt s.c.
Witold Wlazeł, Paweł Wlazeł
u. Przybyszewskiego 199/205
93-120 Łódź
NIP: 728-263-84-89,
REGON: 100284738

Nr wpisu do rejestru
przedsiębiorców: 24301,
wydanym przez urząd miasta
Łodzi delegatura Łódź Widzew

Nr wpisu do rejestru
przedsiębiorców: 52860,
wydanym przez urząd miasta
Łodzi delegatura Łódź Górna
 

 

Konto bankowe: 50 1020 5558 1111 1639 8480 0016

 
Wszelkie prawa do fotografii oraz informacji umieszczonych na niniejszej stronie internetowej są zastrzeżone.
Zawartość niniejszej strony jest chroniona prawami autorskimi, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Kopiowanie i rozpowszechnianie informacji znajdujących się na stronie w jakiejkolwiek formie jest zabronione.